İzle-tr-Film İzle Bedava,Full Online,Erotik İndirmeden,Sinema İzlesene: Şeytan Sahneleri + Korku + Ölüm Anı + Cehennem Sahneleri + Kesinlikle + 21 Akşam izlemeyin:)
Şu anda sitedecounteronline kişi var. Siteye toplamcialis 7menshealthkişi girdi.

Şeytan Sahneleri + Korku + Ölüm Anı + Cehennem Sahneleri + Kesinlikle + 21 Akşam izlemeyin:)

. 17 Mayıs 2008 Cumartesi
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Korku +21 Dini Bilgiler ve Korku Cehennem Sahneleri içeriyor


NOT:ASLA 21 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İZLEMESİN 22 YAŞIMDAYIM BU HALİMLE ÖDÜM GÖTÜME GİRDİ AKŞAM YALNIZ İZLEDİĞİMDEN SANIRIM...:)

Filmin Konusu:FİLMDE ŞEYTAN SAHNELERİ

Korku filmlerindeki gibi efektlerle süslenen VCD, Kur'an-ı Kerim okuyan bir babanın, aynı evde kağıt oynayıp, müzik dinleyerek eğlenen oğlu Hasan'ı namaz kılması için uyardığı görüntülerle başlıyor. Hasan babasının sözüne aldırmayıp, müzik dinliyor.

Bu sırada uykuya dalan Hasan'ın yanına, elinde orak beyaz kıyafetli ölüm meleği (Azrail) geliyor ve çırpınarak direnen kurbanının canını alıyor. Hasan, bir imam tarafından yıkanıyor, kefenleniyor, gömülüyor. Yıkama sırasında şeytan da Hasan'a kaynar su döküyor. Hasan gömüldükten sonra zincirlerle bağlı olarak cehenneme götürülüyor.

ŞEYTANDAN ÇAĞRI

Siyah kıyafetler içindeki Şeytan, `Gel Hasan gel. Benim dostumsun. Sen nereye gittiysen benim esirim oldun. Yoldan çıkmana vesile olan arkadaşlarınla tanışmana ben vesile oldum" diye onu karşılıyor.


Aynı VCD'de namaz vakti uyanması için bir meleğin çağrı yaptığı Hasan, kalkmayınca, zincirle ateşin içine çekilerek cezalandırılıyor.

Korku içinde ağlayan ve yaşadıkları gözünün önünden film şeridi gibi geçen Hasan, bunları izlerken "Rabbim beni geri döndür" diyerek uyanıyor, namazını kılıp, affedilmesi için dua ediyor.

İŞTE FİLMİN İLK SAHNESİ



İKİNCİ SAHNESİ



ÜÇÜNCÜ SAHNESİ



Benzer Konular ve Diger Konular





Yeni "Nick" Almak İçin:Nickinizin Üzerine Tıklayın ve "Name" Yazan Yere Kullanmak İstediğiniz İsmi Yazın Sonra "Ok"ye Basın!//Özel Oda Açmak İçin Dilediğiniz "Nick"e Tıklayın.."Private Chat"e Basın!//Sohbet Bölümünde Banlanma Nedenleri:Küfretmek,Başka Site Reklamı Vermek,İnsanlara Saygısızca Davranmak,Sohbet Yöneticileri ve Site Sahibi Aleyhinde Konuşmak,Banlanan Kişinin Neden Banlandığını Sormak,Genel Oda da Msn Adresi Paylaşmak.Bu Gibi Suçları İşleyenler Sohbetten Süresiz Atılacaktır.Herkes Hepbir Ağızdan Konuşmamalıdır..!Saygı Görmek İsteyenler Saygılı Olmalıdır Önce...//Sohbet Mod. Olmak İçin Gereken Şartlar:İnsan İlişkilerinde Başarılı Olmak,Mümkünse Bayan Olmak (Sap Olmamak) :) Bu Tür Özelliklere Sahip Kişiler "YALIN"Nickli Kişiye Adminlik Başvurusunda Bulunabilirler//Küfredenlerin ve Reklam Yapanların Sülalelerini...ek İçin Hazır Bekliyor Olacağız :) //YALIN
Sohbeti Büyültmek için tıklayınız!